Πώς να ψωνίσω?

ΠΩΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?

Στο myfashionfuit.com θέλουμε να απολαμβάνετε πραγματικά την αγορά κάθε προιόντος. Ετσί, η διαδικασία για να βρείτε αυτό που ψάχνετε είναι πολύ απλή!

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι επιλέγοντας μία κατηγορία από το πάνω μέρος της σελίδας(πχ. κοσμήματα) και στη συνέχεια ειδικεύοντας την αναζήτησή σας από τις πλαινές υποκατηγορίες(πχ. βραχιόλια).

Εναλλακτικά, αν ψάχνετε κάτι πολύ συγκεκριμένο πληκτρολογήστε το στο search και εμείς θα σας εμφανίσουμε ό,τι είναι σχετικό με την αναζήτηση αυτή.

Αφού βρείτε αυτό που ψάχνετε, κάντε κλικ στο "ADD TO BAG" και όταν τελειώσετε τις αγορές σας πατήστε πάνω δεξιά "ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ" ώστε να πάτε στο καλάθι σας και από εκεί να ακολουθήσετε τα βήματα για την ολοκήρωση της αγοράς σας.

Αν πάλι, έχετε κάποια απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@myfashionfruit.com.

Καλή διασκέδαση λοιπόν!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ?

Για τη δική σας διευκόλυνση, ναι χρειάζεται. Θα πάρει μόνο 1 λεπτό αλλά έτσι δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που ψωνίζετε από εμάς. Επίσης μην ξεχνάτε ότι έτσι θα μπορείτε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα προιόντα αλλά και κάθε προσφορά!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή είτε πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας(θα σας ζητηθεί), είτε κάνοντας κατευθείαν κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΗ  στο πάνω μέρος της σελίδας. Ό,τι προτιμάτε!

Tip: Για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική ταλαιπωρία να είστε σίγουροι ότι πληκτρολογείτε τα σωστά στοιχεία!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα ήταν καλό στα στοιχεία επικοινωνίας να βάζετε το κινητό σας τηλέφωνο ώστε η εταιρία courier να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση που δεν σας βρει κατά την παράδοση.

Οποιαδήποτε διευκρίνιση έχετε σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας ( π.χ. άλλο όνομα στο κουδούνι) μπορείτε να το συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο " Σχόλια παραγγελίας" κατά την ολοκλήρωσή της. 

 

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ?

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει:

  1. Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προιόντος. Ο courrier εισπράτει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 2,5 ευρώ.
  2. Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποίσετε VISA ή MASTERCARD για τη συναλλαγή σας. Θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια των συνναλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν.

 

©2010-2019 myfashionfruit - Terms & Privacy