Αποστολή Προϊόντων

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ?

Έχουμε φροντίσει να μην υπάρχει καμία επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής, εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση που σας βολεύει η πληρωμή με αντικαταβολή, υπάρχουν έξτρα έξοδα 2.5ευρώ.

ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ?

Ξέρουμε πόσο ανυπομονείτε να έχετε στα χέρια σας το νέο σας απόκτημα. Φροντίζουμε να γίνει το δυνατόν συντομότερο.

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 μέρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 μέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1-5 μέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο customerservice@myfashionfruit.com ώστε να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς.

Προσοχή: Υπάρχει η πιθανότητα για μία μικρή καθυστέρηση σε περίπτωση που το προιόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Εμείς στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό email για την πορεία της παραγγελίας σας.

ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ COURRIER ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ?

Η αποστολή των προιόντων σας γίνεται μέσω της εταιρίας ACS.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας από εμάς θα σας έρθει ένα e mail με τον αριθμό αποστολής σας, όπου πατώντας πάνω του μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Ωράριο παραδόσεων : 9:00 με 19:00

Η ACS κάνει 3 προσπάθειες στον χώρο παράδοσής σας. Εάν δεν σας βρει, σας αφήνει ένα σημείωμα με τον αριθμό αποστολής σας ώστε να επικοινωνήσετε η ίδια μαζί τους και να κανονίσετε για την παράδοση.

Σε περίπτωση που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι σας μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή ακόμη να επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα acs της περιοχής σας, όπου εκεί μένει το δέμα για 10 εργάσιμες ημέρες.

 

©2010-2018 myfashionfruit - Terms & Privacy