Η ομάδα μας

To myfashionfruit είναι η δημιουργική έκφραση της ομάδας μας. Η ομάδα μας ή αλλιώς η mff οικογένεια είναι το βασικό στοιχείο πίσω από ό,τι νιώθετε και βλέπετε όταν γνωρίζετε το site μας. Κάθε συστατικό του, από τα σχέδια μας, τις φωτογραφίσεις μας, την επικοινωνία μαζί σας και κάθε μας βήμα είναι ο καθρέφτης του ποιοι είμαστε εμείς. Το myfashionfruit είναι το γεμάτο ψυχή δημιούργημά μας μέσα από το οποίο ταξιδεύουμε τα τελευταία 8 χρόνια. Η ομάδα μας είναι σχεδόν η ίδια από την αρχή του mff. Είμαστε οικογένεια και φίλοι. Δουλεύουμε με γνώμονα να είμαστε αληθινοί μεταξύ μας και προς εσάς, να σας γνωρίζουμε και να σας προσφέρουμε με αγάπη. Είμαστε οι Αμαρυλλίς, Ορέστης, Νεφέλη, Ντέπυ, η μαμά μας Κατερίνα, η Έλενα και η Ειρήνη! Νιώθουμε τυχεροί που μοιραζόμαστε το ταξίδι αυτό μαζί σας!

Το studio μας

Τα πρώτα χρόνια του myfashionfruit φωτογραφιζόμασταν μεταξύ μας, φτιάχνοντας αυτοσχέδιες πατέντες, άλλοτε χρησιμοποιώντας σεντόνια για background στον τοίχο του μπαλκονιού μας άλλοτε με ένα μικρό εξοπλισμό στο σαλόνι του σπιτιού μας. Μαζί με όλα, άλλο ένα κομμάτι που άλλαξε και εξελίχθηκε ήταν και αυτό των φωτογραφίσεών μας! Ο άντρας της παρέας μας, Ορέστης, άρχισε να αγαπά και να μαθαίνει την τέχνη της φωτογραφίας. Σήμερα απολαμβάνουμε όλοι τις φωτογραφίες του στο site μας και εκφραζόμαστε μέσα από τη δουλειά του. Μετακομίσαμε λοιπόν σε πιο άνετα γραφεία, φτιάξαμε το δικό μας studio και σήμερα όλες μας οι φωτογραφίσεις γίνονται in house με τον τρόπο που θέλουμε! Αγαπάμε το φυσικό φως, το απαλό makeup στα κορίτσια που βγάζουμε, τη φυσικότητα και την ανεπιτήδευτη ομορφιά. Οι κοπέλες που συνεργαζόμαστε για τις φωτογραφίσεις μας είναι κοπέλες όπως εσύ και εγώ, το κλίμα backstage είναι τόσο άνετο και φιλικό που νιώθουμε πως έτσι οι φωτογραφίες μας είναι ζωντανές και γεμάτες ενέργεια!

Οι συλλογές & τα σχέδια μας|Our collections and designs

Τα σχέδια μας εκφράζουν τη φυσική ομορφιά και το ανεπιτήδευτο ντύσιμο. Είναι άνετα με απαλά υφάσματα, ωραία εφαρμογή και πρόθεση να γίνουν το αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου. Το κομμάτι αυτό που θα απολαμβάνεις και θα ανυπομονείς να φορέσεις. Διαλέγουμε αλλά και δημιουργούμε σχέδια που θα φοράγαμε και εμείς. Δεν λειτουργούμε ποτέ άκριτα βάσει της μόδας. Μας αρέσουν τα γήινα και φυσικά χρώματα, η θυληκή και παράλληλα άνετη εφαρμογή. Η συλλογή των κοσμημάτων μας είναι πολύ μεγάλη, γεμάτη handmade & exclusive σχέδια, με minimal στυλ και ωραία υφή. Η Vintage Συλλογή μας είναι γεμάτη με handpicked Levis jeans αλλά και σπάνια ρούχα που βρίσκουμε στο Λονδίνο. Κάθε vintage σχέδιο είναι μοναδικό!

View collection

Η φιλοσοφία μας

Όνειρο μας είναι να υπάρχουμε ως μία αγαπημένη ομάδα και γεμάτοι δημιουργικότητα να εξελίσσουμε το myfashionfruit. Έτσι θα συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τη δουλειά μας και να προσφέρουμε απλόχερα και με όρεξη σχέδια που θα λατρεύετε να φοράτε και θα έχετε για πάντα!

©2010-2019 myfashionfruit - Terms & Privacy