Η ομάδα μας, the mff family

To myfashionfruit είναι η δημιουργική έκφραση της ομάδας μας. Γεννήθηκε το 2010 από την Αμαρυλλίς, ένα κορίτσι 23 χρονών τότε που ξεκινούσε με ενθουσιασμό να δημιουργεί και  να εκφράζει την ψυχή της. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα προσωπικό όνειρο δημιουργίας οδήγησε σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι εξερεύνησης και εξέλιξης όλων μας, της Myfashionfruit οικογένειας. 

Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, τη δύναμη, δημιουργικότητα και αφοσίωση που βγάζει ο καθένας μας ξεχωριστά αλλά και όλοι μας μαζί.  Κάθε συστατικό της δουλειάς μας, από τα σχέδια, τις φωτογραφίες, την επικοινωνία μαζί σας είναι ο καθρέφτης του ποιοι είμαστε. Η ομάδα μας είναι σχεδόν η ίδια από την αρχή. Είμαστε οικογένεια και φίλοι. Δουλεύουμε με γνώμονα να είμαστε αληθινοί μεταξύ μας και προς εσάς, να σας γνωρίζουμε και να σας προσφέρουμε με αγάπη. Είμαστε οι Αμαρυλλίς, Ορέστης, Νεφέλη, Ντέπυ,  Κώστας,  Ξένια, η μαμά μας Κατερίνα και μια ομάδα που όλο μεγαλώνει!

Είμαστε εμείς και εσείς μαζί. Νιώθουμε τυχεροί που μοιραζόμαστε το ταξίδι αυτό μαζί σας!

Η πρόθεση μας

Πρόθεσή μας  η σύνδεση με τον εαυτό μας, τη φύση, τον κόσμο γύρω μας και η δημιουργία ομορφιάς. Μοιραζόμαστε αυτή την πρόθεση μαζί σας και έτσι μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε παρέα, με αγάπη και φροντίδα ο ένας προς τον άλλον. Το μήνυμά μας Growing Together δημιουργήθηκε για να εκφράσει αυτή την πρόθεση και να μας συνδέει γύρω από αυτή.

Δημιουργούμε μια κοινότητα, ένα ασφαλές μέρος στο οποίο όλοι εκφράζουμε ελεύθερα την ομορφιά που ήδη έχουμε και βγάζουμε προς τα έξω επειδή τη συναντάμε οι ίδιοι μέσα μας (We are all Beautiful  όπως λέει και το μήνυμά μας), αγαπάμε και φροντίζουμε  το σώμα μας (μέσα από τη συλλογή To My Body) και  προσφέρουμε στους άλλους με όποιο τρόπο μπορούμε κάθε φορά.

 

#weareallbeautiful

Η ιδέα πίσω από το #weareallbeautiful ξεκίνησε από όλες εσάς. Μία μέρα, ζητήσαμε μέσω του instagram μας να μας στείλετε φωτογραφίες όσες κοπέλες ενδιαφέρονταν να συμμετέχουν σε κάποια φωτογράφισή μας. Ανοίγοντας τα πάρα πολλά μηνύματά σας και βλέποντας τη μία μετά την άλλη, να χαμογελάτε, να έχει η κάθε μια τόσο μοναδική και διαφορετική ομορφιά, το είδαμε καθαρά και το νιώσαμε… WE ARE ALL BEAUTIFUL. Η αληθινή ομορφιά, η φυσικότητα, το χαμόγελό σας, τα μάτια που λάμπουν, η ευγένεια στο βλέμμα και η όρεξη για ζωή! Αυτά θέλουμε να μεταφέρουμε με το #weareallbeautiful ! Έτσι η ομάδα μας άρχισε να δημιουργεί πάνω σε αυτό και να μοιράζεται το μήνυμα με όλο και περισσότερες κοπέλες. Οι αφίσες μας με όλες εσάς είναι πολύ συχνά στο δρόμο της Αθήνας και μας θυμίζουν Ναι! WE ARE ALL BEAUTIFUL

View collection

To My Body

Ένα από τα πιο δυνατά μας μηνύματα εκφράζεται μέσα από τη συλλογή To My Body. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο σώμα μας για όλες τις μαγικές εμπειρίες που μας προσφέρει. Μία ωδή για το σώμα, για τις εμπειρίες που ζούμε μέσα από αυτό και μία προτροπή να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε. Η συλλογή μας δημιουργείται με γνώμονα αυτή την αγάπη και φροντίδα  στο σώμα και γι’αυτό αποτελείται από μαλακά, άνετα ρούχα, σε απαλά χρώματα για την άσκησή μας, το χορό, τη yoga και κάθε έκφραση του σώματος.

View collection

Create Harmony Studio

Το Create Harmony Studio είναι μια ιδέα που δημιουργήθηκε από την Αμαρυλλίς και τον Μιχάλη, δάσκαλο yoga και δημιουργό του Nada Yoga Place. Γεννήθηκε από την ανάγκη μας να μοιραστούμε εργαλεία και γνώση γύρω από την ιδέα της αρμονίας. Εργαλεία που έχουμε ήδη βάλει εμείς στη ζωή μας, έχουν αλλάξει τη σχέση μας με το σώμα μας και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας, στην καρδιά μας και να μας συνδέουν με τους άλλους ουσιαστικά.

Έτσι γεννήθηκε το Create Harmony Studio. Ένα online studio με yoga classes, mindfulness, sound meditation αλλά και πολλούς ακόμη τρόπους να βρούμε την Αρμονία στη ζωή μας.  

LET'S CREATE HARMONY TOGETHER!

 

Visit the Studio

Το studio μας

Μέσα από τις φωτογραφίες μας εκφράζουμε ποιοι είμαστε, τις ποιότητες της mff οικογένειας, της ανεπιτήδευτης και αληθινής ομορφιάς που πηγάζει από μέσα μας! Οι φωτογραφίες μας είναι από τα πιο δημιουργικά κομμάτια της ομάδας μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τις αγαπάτε όσο κι εμείς!

Όπως και όλα στην ομάδα μας, έτσι και το κομμάτι των φωτογραφίσεων άλλαξε και εξελίχθηκε με τα χρόνια. Από αυτοσχέδιες πατέντες, σεντόνια για background κι ένα μικρό εξοπλισμό στο σαλόνι του σπιτιού μας, ο Ορέστης  άρχισε να αγαπά και να μαθαίνει την τέχνη της φωτογραφίας,  φτιάξαμε το δικό μας studio και σήμερα όλες μας οι φωτογραφίσεις γίνονται με τον τρόπο που θέλουμε. Φυσικό φως, απαλό makeup, κοπέλες όμορφες όπως εσύ κι εγώ και φωτογραφίες φυσικές, ζωντανές και γεμάτες ενέργεια.

Πίσω από τις συλλογές & τα σχέδιά μας

Είναι πολύ σημαντικό για μας ό,τι μοιραζόμαστε σαν ομάδα μαζί σας να βγαίνει και στα σχέδια μας. Διαλέγουμε και δημιουργούμε σχέδια που θα φοράγαμε κι εμείς. Δεν λειτουργούμε ποτέ άκριτα με βάση τη μόδα. Γι’ αυτό  όλα μας τα ρούχα εκφράζουν τη φυσική ομορφιά και το ανεπιτήδευτο ντύσιμο, είναι άνετα με απαλά υφάσματα, ωραία εφαρμογή και πρόθεση να γίνουν ένα διαχρονικό και αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σας.

Αποτελεί μεγάλη έμπνευση για μας να φροντίζουμε ώστε το ταξίδι των ρούχων και αξεσουάρ, από την παραγωγή έως κι εσάς, να είναι όσο πιο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και τους ανθρώπους που συμμετέχουν στη δημιουργία τους. Έτσι εξελισσόμαστε και εμείς οι ίδιοι μαθαίνοντας να ζούμε πιο διακριτικά στον πλανήτη μας! Είναι μία προσπάθεια με άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγαλύτερα βήματα που κάθε ένα φέρνει και μία θετική αλλαγή. Χρόνο με το χρόνο στρέφουμε όλο και περισσότερο την επίγνωσή μας στο να επιλέγουμε με αγάπη και προσοχή όσα φέρνουμε για εσάς.

Θέτουμε σε εμάς και τους συνεργάτες μας ερωτήσεις  ώστε να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας: Ποιο είναι το αντίκτυπο που έχει στη φύση? Είναι μια ιδέα που βρίσκει λύσεις και εμπνέει άλλους σε μία πιο οικολογική στάση? Πώς μπορώ να μειώσω το αρνητικό αντίκτυπο και να αυξήσω το φιλικό? Είναι ένα ποιοτικό ύφασμα? Είναι διαχρονικό ή απλά μία μόδα και αργότερα δεν θα το χρειάζομαι? Ποιο το αντίκτυπο στους ανθρώπους που εργάζονται, αγαπάνε τη δουλειά τους, αμείβονται δίκαια, αναδεικνύεται το ταλέντο τους? υποστηρίζουμε όσο μπορούμε τις μικρότερες βιοτεχνίες?

 Νιώθουμε πως όσο πιο πολύ φροντίζονται οι παραπάνω παράγοντες τόσο πιο πολύ δημιουργείται ένα προϊόν που εκπέμπει θετικότητα και αγαπιέται από εσάς!

Λίγα λόγια λοιπόν για τη διαδικασία, την επιλογή και τη δημιουργία  πίσω απ'όλα όσα βρίσκετε σε εμάς

Τα κοσμήματά μας:

Το μεγαλύτερο ποσοστό των κοσμημάτων μας, σχεδιάζεται και δημιουργείται στην Ελλάδα, από βιοτεχνίες, σχεδιαστές και μικρές ομάδες νέων ανθρώπων. Κάποια άλλα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τη μαμά της οικογένειάς μας Κατερίνα μέσα στο studio μας! Και τέλος, ένας πολύ μικρός αριθμός κοσμημάτων διαλέγεται και έρχεται από τη Γαλλία, από 2 βιοτεχνίες που συνεργαζόμαστε από τις αρχές της δημιουργίας του mff. Σχεδόν κάθε κόσμημα που παραγγέλνετε από εμάς, ετοιμάζεται μετά την παραγγελία σας και έτσι δεν δημιουργούμε αχρείαστο στοκ.

Τα ρούχα μας:

Είτε πρόκειται για δικά μας σχέδια είτε όχι έχουμε δύο συνεργάτες, μια χονδρική εταιρία στην Ελλάδα που έχει 2 μικρά εργοστάσια στην Ιταλία και μια ελληνική βιοτεχνία- οικογενειακή επιχείρηση φίλων μας. Μέσα από τη μακροχρόνια και υγιή μας συνεργασία έχουμε επιβεβαιώσει πως οι συνθήκες στους παραπάνω χώρους γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της κάθε χώρας για τη δίκαιη πληρωμή και συνθήκες εργασίας των εργαζόμενων. Δίνουμε επίσης μεγάλη έμφαση στην επιλογή των υφασμάτων μας και επιλέγουμε κυρίως cotton, tencel, λινό και βισκόζη αποφεύγοντας το polyester. Δε ράβουμε ποσότητες μαζικά αλλά υπολογίζουμε το stock που χρειάζεται και έπειτα κάνουμε restock εάν ζητηθεί από εσάς. Οι Vintage συλλογές μας από την Ιταλία είναι μία επιλογή μας για τη στήριξη της  ανακύκλωσης των ρούχων, της ενέργειας και της ιστορίας που κουβαλάνε. Οι Silk and Colorful Συλλογές μας, μία πολύ ιδιαίτερη κατηγορία, σχεδιάζεται στη Σύρο και ράβεται στην Ινδία από recycled sari silk,  γι’ αυτό και κάθε κομμάτι της συλλογής είναι μοναδικό στο σχέδιο.

Τα αξεσουάρ μας:

Όλα μας τα αξεσουάρ είναι από sustainable brands  με φροντίδα και αφοσίωση στο περιβάλλον. Η συλλογη EcoLife, αποτελείται από thermos, coffee cups, bottles και μεταλλικά καλαμάκια, 100% Toxic free. Είναι μία πανέμορφη και λιτή συλλογή με πρόθεση την αντικατάσταση του πλαστικού. Οι Earth Positive Tote Bags, αποτελούνται από 3 tote bags που σχεδιάσαμε αποκλειστικά για το mff, από 100% organic indian cotton φτιαγμένες με μεθόδους ανανεώσιμης ενέργειας μειώνοντας την παραγωγή του CO2 90%. Τα Nomadic State of Mind σανδάλια είναι μία από τις πιο eco friendly επιλογές που μπορεί κάποιος να κάνει. Είναι πανέμορφα αισθητικά και φτιάχνονται αποκλειστικά από ανακυκλώσιμο, πάρα πολύ ανθεκτικό σχοινί, στο χέρι, σε ένα μικρό χωριό της Νικαράγουα, βοηθώντας έτσι το βιωτικό επίπεδο των κατοίκων του.

Τα καλυντικά μας:

Μια από τις πιο πρόσφατες συνεργασίες μας είναι αυτή με το skincare brand Apeiranthos. Μια μάρκα που ταιριάζει με τις αξίες μας καθώς όλα τα   προϊόντα τους είναι από Έλληνες μικρούς παραγωγούς  και 100% φυτικά συστατικά όπως  η αλόη, το baobab, ο ιβίσκος και πολλά πολλά ακόμη.

Η συσκευασία μας:

Tο δέμα μας είναι από ανακυκλώσιμο πλαστικό. Μέσα τυλίγουμε τα ρούχα μας με silk paper, αρωματίζουμε εσωτερικά το δέμα με καθαρά αιθέρια έλαια και τίποτα χημικό.

©2010-2024 myfashionfruit - Terms & Privacy