Επιστροφές

Θέλετε να επιστρέψετε το προιόν που αγοράσατε?
Μπορείτε να το κάνετε για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να επιστραφεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες.

Διαδικασία επιστροφών : 

  1. Αλλαγή με άλλο προιόν, στέλνετε το προιόν που θέλετε να αλλάξετε με ACS & χρέωση δική μας πίσω. Μέσα μας γράφετε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.
  2. Επιστροφή χρημάτων, στέλνετε το προιόν με ACS & χρέωση δική μας πίσω. Μέσα μας γράφετε σε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας. Συμπεριλαμβάνετε στο χαρτί ένα αριθμό λογαριασμού IBAN , το όνομα τραπέζης και δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές:

  • Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προιόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του(καρτελάκια κτλ.) όπως και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.
  • Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
  • Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προιόν είναι MYFASHIONFRUIT.COM, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 43, ΜΟΣΧΑΤΟ Τ.Κ 18346 σε ώρες γραφείου.
  • Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω ACS και με δική μας χρέωση.
  • Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προιόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courrier ACS μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.

 Προιόντα που δεν επιστρέφονται:
Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα σκουλαρίκια.

©2010-2018 myfashionfruit - Terms & Privacy